Occasions

Welkom op de occasionspagina van Cagiva. Op deze site met tweedehands motorfietsen vindt u een zeer uitgebreid aanbod van gebruikte en zeer recente Cagiva modellen met de zekerheid van kwaliteit die alleen een officiële Cagiva dealer u kan bieden.

Alle occasions op deze pagina’s bevinden zich immers binnen het Cagiva dealernetwerk. Daardoor kunt u rekenen op het vakmanschap en de ervaring van een officiële Cagiva dealer bij de aankoop van uw tweedehandsmotor.

U vindt op deze pagina’s een uitgebreid overzicht van alle Cagiva occasions die binnen het officiële Nederlandse dealernetwerk te koop worden aangeboden. De garantie dat de aangeboden motoren in optimale conditie verkeren en goedgekeurd zijn door de officiële Cagiva dealer maakt een belangrijk verschil.

Het is een voorrecht u te kunnen informeren via deze website. Indien u verdere informatie wilt van de dealer in kwestie, zal hij met plezier de nodige tijd vrijmaken om u in zijn dealerschap verdere informatie te verstrekken.  Aarzel dus niet om uw Cagiva dealer een bezoek te brengen.


De motorfiets die bij u past, bevindt zich wellicht hier. Klik op de onderstaande link om uw zoektocht te starten.